Skal du bruge en dygtig beslagsmedie, så er du havnet det rette sted

Skoning af hest til en fair pris

Søger du skoning af hest af en erfaren heste smed til en fair pris i Kalundborg, Nykøbing Sjælland eller Holbæk, tilbyder jeg professionel hesteskoning af alle heste.

​Hos Webers Beslagsmedie får du en registreret beslagsmed, der forstår din hests behov, således at den altid har den rigtige størrelse sko på, der er særligt tilpasset til den. Det kræver unik ekspertise om, hvorledes man bærer sig ad med at tilrette de enkelte sko, så de sidder perfekt og støtter de helt rigtige steder.

​Jeg udfører skoning af hest eller hestebeslag på din adresse, eller hvor hesten er opstaldet, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst.

​Få skoning af hest i høj kvalitet

Hos Webers Beslagsmedie udfører jeg skoning af hest og smedearbejde i høj kvalitet. Når det drejer sig om at sko en hest, er der mange faktorer at tage højde for. Det kræver indsigt og erfaring, hvorfor det er vigtigt, at du bestiller en registreret beslagsmed, der ved, hvad han laver.

Skal der eksempelvis monteres sygebeslag eller udføres korrigering på et føl, er korrekt skoning af hest ikke blot en hjælp, der bidrager til undgå slid eller skader. Det handler i højere grad om at hestens generelle velvære. Jeg fremstiller hestesko individuelt til hver hest, så den får optimale vilkår og støtte.

​Få et godt tilbud til dig og din hest

Jeg samarbejder med en lang række rideskoler, stutterier, travbaner og private. Har du en hest, der trænger til nye sko, klarer jeg skoning af hest til en skarp pris. Hvor ofte din hest skal have skiftet sko afhænger meget af, hvordan den slider dem, samt om den bruger dem til konkurrence og lignende.

​Er du i tvivl, er du velkommen til at spørge og eventuelt få en fast aftale. Jeg overholder alle aftaler og kommer naturligvis til tiden, så du altid kan regne med, hvornår jeg er hos dig.

​Få et godt tilbud på sko til din hest - kontakt mig på telefon 21 43 17 07 eller på e-mail: info@webersbeslag.dk.

Heste smed

Kontakt mig

Webers Beslagsmedie

Registrerede beslagsmede

Jeg er EFFA-certificeret og er dermed uddannet efter europæisk standard. Ydermere er jeg tilknyttet Hov- og Beslagsmedebranchens Ankenævnsordning.

Læs mere om registrerede beslagsmede

Hestens Værn - logo