Skal du bruge en dygtig beslagsmedie, så er du havnet det rette sted

Registrerede beslagsmede er din sikkerhed for høj kvalitet

Søger du registrerede beslagsmede nær Holbæk, Nykøbing Sjælland eller Kalundborg, er jeg hos Webers Beslagsmed faguddannet og registreret beslagsmed med svendebrev. Det er ikke en beskyttet titel, hvorfor der er alt for mange, der får udført smedearbejde og skoning af heste i ringe kvalitet. Det er skadeligt for hesten, og det kan blive en dyr affære for dig, hvis ikke det bliver udført korrekt.

​Jeg tilbyder professionel beskæring og skoning af heste, hvor du kan være sikker på, at kvaliteten er i højsæde, så din hest altid får den optimale behandling og sko, der passer 100%.

​Brug kun registrerede beslagsmede med certificering

Sætter du pris på en kvalitetsbevidst og veluddannet beslagsmed, er jeg EFFA-certificeret og er dermed uddannet efter europæisk standard. Ydermere er jeg tilknyttet Hov- og Beslagsmedebranchens Ankenævnsordning samt er forsikret med erhvervs- og produktansvarsforsikring og ulykkesforsikring.

Det er din sikkerhed for, at jeg leverer kvalitetshåndværk og et højt serviceniveau for både dig og din hest. Jeg går i den grad op i hestevelfærd, hvorfor jeg samarbejder med dygtige dyrlæger, hvis der kræves specialbeslag. Benyt dig udelukkende af registrerede beslagsmede, hvis du vil være sikker på, at dig og din hest er i gode menneskehænder.

​Få et uforpligtende tilbud på professionelt smedearbejde

Har du en hest, der skal beskæres eller have nye sko, hører jeg gerne fra dig. Som registrerede beslagsmede samarbejder jeg med rideskoler, travbaner, stutterier og private, som ønsker at få udført et solidt kvalitetsarbejde, hvor der tages særlige hensyn til hestens ve og vel.

​Mine priser er fair, og jeg er er meget fleksibel, hvis du for eksempel har en hasteopgave, der kræver omgående tilsyn. Kontakt mig på telefon 21 43 17 07 eller på e-mail: info@webersbeslag.dk - jeg ser frem til at høre fra dig.

Kontakt mig

Webers Beslagsmedie

Registrerede beslagsmede

Jeg er EFFA-certificeret og er dermed uddannet efter europæisk standard. Ydermere er jeg tilknyttet Hov- og Beslagsmedebranchens Ankenævnsordning.

Læs mere om registrerede beslagsmede

Hestens Værn - logo