Skal du bruge en dygtig beslagsmedie, så er du havnet det rette sted

Mandskabsudlejning til private og erhverv

Har du brug for mandskabsudlejning? Webers Beslagsmedie ejes af Tobias Weber Tiainen, som tilbyder forskellige former for mandskabsudlejning til private og erhverv i blandt andet Kalundborg og Holbæk samt mange andre steder.

​Konkurrencedygtige priser på mandskabsudlejning

Jeg tilbyder mandskabsudlejning til konkurrencedygtige priser. Arbejdet udføres i høj kvalitet, ligesom jeg altid overholder vores aftaler.

​Jeg kan udføre alle former for arbejdsopgaver lige fra brolægning og fundamentstøbning til rydning af buske og fældning af træer. Der kan også være tale om forskellige former for chaufførjobs, hvis du har en lastbil, men mangler en chauffør.

​Udlejning af mandskab kan være til opgaver såsom:​

  • Nedrivning
  • Brolægning
  • Gravearbejde
  • Rydning af buske​
  • Fældning af træer
  • Fundamentstøbning
  • Opsætning af vejafspærringer om natten​

Jeg har stort kørekort og trailerkort samt erfaring med mange typer maskiner. Jeg er god til at tage fat, og jeg udfører altid opgaverne til kundernes tilfredshed. Jeg kan også tage en selvstændig beslutning, når det er nødvendigt.

​Kontakt mig for at få en pris for leje af mandskab

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde, og jeg giver gerne råd og vejledning. Derpå kan jeg sende et uforpligtende tilbud med en god pris på mandskabsudlejning.

​Du kan skrive på e-mail info@webersbeslag.dk for at aftale nærmere. Du kan også ringe til mig på telefon 21 43 17 07 for at høre mere.​

Kontakt mig

Webers Beslagsmedie

Registrerede beslagsmede

Jeg er EFFA-certificeret og er dermed uddannet efter europæisk standard. Ydermere er jeg tilknyttet Hov- og Beslagsmedebranchens Ankenævnsordning.

Læs mere om registrerede beslagsmede

Hestens Værn - logo