Skal du bruge en dygtig beslagsmedie, så er du havnet det rette sted

Heste smed til skoning og beskæring

Står du og mangler en kompetent, registreret heste smed til beskæring eller skoning af din hest i Holbæk, Nykøbing Sjælland eller Kalundborg? Hos Webers Beslagsmedie tilbyder jeg smedearbejde i høj kvalitet, hvor din hest får korrekte beslag for optimal holdbarhed og støtte. Som heste smed er min fornemmeste opgave at sørge for, at hestens beslag sidder helt korrekt.

​Udøver din hest eksempelvis dressur-øvelser og spring, udsættes dens hove og led for hårde belastninger gentagende gange. Med de helt rigtige beslag kan led og sener absorbere disse belastninger bedst muligt, hvorfor det er essentielt, at der bliver udført et stykke kvalitetsarbejde af en registreret heste smed.

​Grundig og effektiv heste smed

Hos Webers Beslagsmedie får du altid en kvalitetsbevidst heste smed, der forstår din hest og dens behov. Jeg er yderst omhyggelig i alle henseende, hvad angår opmåling af den rette størrelse sko, beskæring af hovene, tilpasning af sko og sidste finish, så sømmene ikke er til gene.

Skal jeg se på din hest, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Du får gerne et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at få udført din opgave. Alle mine priser er særdeles fair og konkurrencedygtige.

​Pålidelig og fleksibel beslagsmed

Vil du gerne have en fast heste smed du kan stole på, og som kommer til tiden, er jeg det sikre valg. Jeg har respekt for din tid og overholder derfor altid mine aftaler. Jeg utroligt fleksibel, når det kommer til tidspunkter og lokation.

​Har du brug for en dygtig beslagsmed til en hasteopgave, kan du altid ringe til mig. Jeg udfører arbejdet på adressen, hvor jeg fast samarbejder med en lang række rideskoler, private, stutterier og travbaner.

​Kontakt mig i dag for en aftale - ring på telefon 21 43 17 07 eller på e-mail: info@webersbeslag.dk.

Heste smed

Kontakt mig

Webers Beslagsmedie

Registrerede beslagsmede

Jeg er EFFA-certificeret og er dermed uddannet efter europæisk standard. Ydermere er jeg tilknyttet Hov- og Beslagsmedebranchens Ankenævnsordning.

Læs mere om registrerede beslagsmede

Hestens Værn - logo