Skal du bruge en dygtig beslagsmedie, så er du havnet det rette sted

Kompetent beslagsmed med fokus på kvalitet

Har du brug for en kompetent beslagsmed i Kalundborg, Nykøbing Sjælland eller Holbæk, tilbyder jeg hos Webers Beslagsmedie smedearbejde i høj kvalitet til private, rideskoler, stutterier og travbaner. Jeg har specialiseret mig i at fremstille hestesko, som tilpasses unikt til hver enkelt hest.

​Har du en hest, der trænger til nye sko, retter jeg dem til, så de passer perfekt til hestens hove og giver optimal komfort og støtte. Jeg er faguddannet som beslagsmed, hvilket betyder, at jeg formår at udføre mit arbejde efter kunstens regler, således at din hest får den bedst mulige behandling, og at hesteskoene sidder, som de skal.

​Specialbeslag til hest

Som kunde hos mig er du sikker på, at din hest bliver ordentligt behandlet, får beskæringer i høj kvalitet og sko, der sidder optimalt. Har du en hest, der har særlige behov, samarbejder jeg med erfarne dyrlæger, som rådgiver om specialbeslag.

Jeg leverer altid et højt serviceniveau, da jeg lever af glade og tilfredse kunder. Det er din garanti for, at kvaliteten er 100% i orden. Jeg overholder desuden alle mine aftaler, da jeg har respekt for din tid, og så tilbyder jeg smedearbejde til en rigtig fair pris.

​Bestil beskæring og skoning hos os

Sætter du pris på en faglig stolt beslagsmed, der sætter dig og din hests behov først, er du altid velkommen til at kontakte mig.

​Jeg er fleksibel, hvad angår arbejdstider, og har du for eksempel en tabt sko til et ride stævne, rykker jeg gerne hurtigt på opgaven og hjælper dig godt videre. Bestil beskæring og skoning hos mig, og få udført et smedearbejde i høj kvalitet af registreret beslagsmed, der tager dig og din hest alvorligt.

​Kontakt mig på telefon 21 43 17 07 eller på mail info@webersbeslag.dk.

Kontakt mig

Webers Beslagsmedie

Registrerede beslagsmede

Jeg er EFFA-certificeret og er dermed uddannet efter europæisk standard. Ydermere er jeg tilknyttet Hov- og Beslagsmedebranchens Ankenævnsordning.

Læs mere om registrerede beslagsmede

Hestens Værn - logo